03-05-07

BLOEDPRIKKEN

i.c.d

Vanmorgen was het alweer bloedprikken, bij het gebruik van bloedverdunners moet je regelmatig bloed laten prikken. Omdat de laatste tijd het bloed iets te dik is, is het weer teruggebracht naar 14 dagen. Hopelijk krijg ik morgen bericht dat het weer goed is, een keer per maand vind ik beter.

 

Want het word steeds drukker op de prikpost, voor mij is het 5 minuten lopen, de wachttijd is gauw een uur.Er waren vanmorgen dan ook mensen aan het mopperen, dat ze beter naar het ziekenhuis in Veldhoven kunnen gaan met de auto want dan zijn ze minder tijd kwijt. En omdat de wachtkamer erg klein is staan er mensen tot buiten te wachten, ook niet echt ideaal voor met name ouderen mensen. Ik heb ook al alle dagen van de week geprobeerd maar het is altijd even druk.

 

Daarna maar meteen even mijn dagelijks wandelingetje gedaan. Wat overigens prima ging, zware prestaties kan ik niet leveren. Ik leer goed omgaan met mijn beperkingen, luister goed naar mijn lichaam en met op tijd even rust inlassen kom ik wel waar ik wezen wil..HOUDOE!

20:28 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik Cor van Baal 55 jaar ben sinds nov. 2008 ook icd drager. Sinds mei 2010 ben ik via de trombose dienst zelf gaan prikken, waarna ik nog slechts eens in de 6 maanden naar de prikpost moet voor controle. Ik regel zelf na meting elke week mijn medicijnen. Ideaal , dus ik zou willen voorstellen neem contact op met uw trombosedienst om te vragen naar deze mogelijkheid. succes.

Gepost door: cor van baal | 13-11-10

De commentaren zijn gesloten.