17-07-09

MIJN FIETS

Vroeger fietste ik heel veel, 30 of 40 km was geen probleem. De laatste jaren werd dat steeds minder. Uiteindelijk heb ik het laatste jaar helemaal niet gefietst.

dagboekske

Gisteren toen ik de plantjes (mijn vrouw had er weer eens te veel gekocht) aan het verpotten was, het bleek nog een heel karwei te zijn. De achtertuin is een heel nieuw gezicht geworden. In de schuur staat mijn fiets en ik bedacht als ik nu niet ga fietsen, zal het wel nooit meer gebeuren.

Dus het stalen ros bestegen, het viel mee het ging heel goed en de fiets is ook in prima staat. De komende tijd proberen er een gewoonte van te maken een paar keer per week te fietsen.

De wereld lijkt meteen groter te worden. Na een flink stuk door het buitengebied te hebben gefietst kwam ik bij Dommelen weer ons dorp binnen, in het winkelcentrum daar ben ik ook al heel lang niet meer geweest. Een bezoek gebracht aan mijn favoriete slijterij MITRA. http://www.mitra-winkel.nl/index.php?action=home&lang...

Dit weekend is het kermis bij ons in het dorp, daar gaan we niet naar toe. Eeen dagje Tilburgse Kermis gaan we wel doen. Om toch wat kermisgevoel te hebben. Bij de slijter diverse zomerse drankjes gekocht, het terras is geopend nu de zon nog terug.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

09:50 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.