31-07-09

EEN DAGJE TILBURG

Gisteren een bezoek gebracht aan de geboortestad van mijn vrouw Tilburg. Duidelijk was dat de stad aan het bijkomen was van de kermis.

dagboekske

Eerst even naar het Besterplein geweest waar ik vorig jaar diverse leuke koopjes vond. Maar als je er speciaal voor gaat lukt het niet. Trouwens in heel Tilburg was er niets voor ons wat de moeite waard was om te kopen. Terwijl de winkels uitpuilde van de aanbiedingen.

Tijdens de lunch een bezoek gebracht aan Café Hougaarden, een Belgiés eetcafe. Dat heel duur is geworden. Een Duveltje kost bij de buurman 0,50 euro goedkoper. Twee garnalenkroketten (mini) op een snee bruin brood voor 12 euro vinden wij toch wel te bont worden. Maar de nasleep voor mijn vrouw is erger, vanacht helemaal beroerd, overgeven het was echt geen pretje, het moet van het Itiliaans broodje komen. Een flinke voedselvergifteging dus, een andere verklaring kunnen wij niet bedenken. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar.

Het weer viel wel mee, alleen een klein regenbuitje en we zaten toevallig op een overdekt terras. Alles bij elkaar toch even gezelig daggie gehad.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

11:07 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.