04-09-09

VROEG IN DE MORGEN

Sinds kort is het mogelijk om te laten bloedprikken van 7.30 uur. Voor mijn doen dus vroeg uit de veren. Ik was dan ook snel aan de beurt.

dagboekske

Het was ook hoog tijd om naar de kapper te gaan. Helaas is mijn kapsalon inmiddels gesloten, jammer want het waren een stel jonge meiden waar ik zonder afspraak en als 65plusser voor 8 euro geknipt werd.

Aan de andere kant van ons dorp is ook een dergelijke kapsalon door jonge dames gedreven, daar aangekomen bleek de prijs van 12,50 inmidels 13,50 te zijn geworden. Maar buiten stonden al enige dames te wachten en de deur werd nog niet opengedaan, ik kan me voorstellen dat men precies om 9.00 uur wil beginnen, maar om de bejaarden buiten te laten staan leek mij niet klantvriendelijk.En omdat de dames eerder dan ik daar waren leek mij dat het ook nogal wat tijd zou kosten.

Terug naar het dorp lopend kwam ik ook langs het "BELS KAPPERTJE" daar kan men alleen op dinsdag terecht zonder afspraak. Iets verderop is de "BEBOP KNIPSALON" waar mijn vrouw altijd komt, echt Valkenswaardse kapsalon, een man voor mij, dus maar even gaan wachten.

Dat duurde niet lang want er kwam al snel een tweede kapster die mij uitnodigde plaats te nemen. Blijkbaar was zij er pas de eerste dag, zoiets tref ik nogal eens, na wat aanwijzigingen was zij start klaar.
Op de vraag hoe wilt u het hebben? Antwoord ik altijd zo kort mogelijk, maar niet kaal. Zij wilde met de schaar beginnen, ik zei dat met de tondeuse op stand 2 het resultaat eerder te zien zou zijn. De ander kapster gaf nu enige instructie en met veel plezier ging onze nieuweling aan de slag, zij fleurde helemaal op (dacht hoogstwaarschijnlijk hier kan helemaal niks misgaan). Uiteindelijk is het allemaal iets kaler geworden dan normaal, maar daardoor lijk ik wel 5 jaar jonger.En de prijs was 13 euro, maar dan hoef ik voorlopig niet terug te komen.

Op weg naar huis nog even een bloemetje voor mijn vrouw meegenomen en bij de AKO aan mijn verslaving voldaan, een zak vol tijdschriften dus.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS !

14:28 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.