08-09-09

EEN MOOIE REMAKE

Gisteren genoten van de 50+ bios, de remake van BRIDESHEAD REVISITED. Inmiddels een klassieker, de serie hebben we al diverse keren gezien en ik heb de serie pas op DVD voordelig kunnen kopen.

dagboekske

 

De verfilming is bijzonder geslaagd, in de serie wordt vooral aandacht besteed aan de liefde en de driehoeksverhouding. De film gaat meer over het probleem van het geloof dat geeft de film een extra diepgang. We hebbeb genoten.

Het filmbezoek komt ook voort uit onze bezuinigingsoperatie. Dit seizoen hebben we geen theatervoorstellingen geboekt en gaan daarvoor wat meer naar de bios. De 50+bios is daar een goede gelegenheid voor 6,50 euro voor een film, met koffie en cake. We hebben ook ontdekt dat het iedere dinsdag voordelig is alle films ook de nieuwste voor 6 euro.

Dat komt goed uit, binnenkort ga ik op dinsdagmorgen een cursus volgen in Eindhoven, als er een goede film draait kan ik dan 's middags naar de film. Zeg dat er alle 10 weken een goede film draait is dat 60 euro, vergelijkbaar met twee theatervoorstellingen. Je ziet met minder geld uit te geven kun je nog best genieten.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

09:48 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.