18-09-09

NOOIT MEER!

Het was al weer enkele jaren geleden dat wij de 50+ beurs bezocht hebben. Toen was het een leuke dag, er was veel te doen. Gezellig druk en er was voldoende ruimte om even bij te komen.

dagboekske

Gisteren weer geweest, veel te druk, de beloofde tas met produkten was al om 10.30 uur volledig op, dan maar even naar de beloofde koffie met gebak, mijn vrouw heeft een kwartier in de rij gestaan, maar dat bleek de verkeerde rij te zijn (alhoewel er alleen koffie met gebak geserveerd werd) waar dan de goede rij zou zijn werd niet aan gegeven. Links en rechts nog wat gekeken, maar het was er zo druk dat je met de stroom meegeduwd werd. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat wij normaal altijd de massa vermijden en dat ook voor de 50+ beurs geld wij gaan er niet meer naar terug, ook al krijgen wij vrijkaarten zoals vandaag.

Verder er maar een gezellig daggie Utrecht van gemaakt, en het zonnetje hielp daar goed bij. De dag afgesloten met een hapje en drankje. En een lekker weekend voor de boeg wij zijn weer content!

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

11:08 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.