19-11-09

NA DE GRIEPPRIK

Dinsdagmiddag hebben mijn vrouw en ik de eerste griepprik gehad. Toen voelde ik mij een stuk beter, mijn vrouw was echter flink beroerd.

dagboekske

Door alle publiciteit was voor ons de vraag: Zijn er bijverschijnselen?En dat bleek al dinsdagavond,voor mijn gevoel een flinke terugval,ik ben weer flink aan het hoesten en de papieren zakdoeken zijn steeds onder handbereik want het is weer een loopneus geworden.Hopelijk is de prik meteen aan de slag gegaan en is de oorlog binnen in mij van korte duur. Want er staat eigenlijk een leuk weekendje Leiden in de agenda en maandag is de eerste cursusdag voor mij in Utrecht.

Mijn vrouw is eigenlijk alleen slechter geworden.Zij hoest nu duidelijk harder dan ik en haar neus lijkt op een kraan die niet meer te sluiten is,snuiten, snuiten en nog eens snuiten dus.Maar even eigenwijs als anders is ze vanmorgen toch naar Nijmegen gegaan om haar college te volgen. Blijkbaar maakt ze ook een tussenstop in Den Bosch er is blijkbaar weer voordeel te halen met winkelen, ik doe al een paar jaar geen moeite meer om die filosofie te begrijpen. De kringloop moet blijkbaar zijn loop houden.En het geeft ook wel een goed gevoel om de economie draaiende te houden.

content

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

12:21 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.