04-12-09

DEZE WEEK UITHUIZIG

Doordat ik nogal veel uithuizig ben de laatste tijd komt er weinig op deze weblog bij. En voor volgende week geeft mijn agenda weinig ruimte om dagelijks de weblog bij te houden.

dagboekske

Maandag was ik in Utrecht voor het college Humanisme en Christendom de moeite waard en druk bezocht 50 cursisten.

Dinsdag naar Eindhoven voor het college Evolutie en filosofie, de afgelopen weken is mijn kijk op vele (zins)vragen duidelijk veranderd. Daarnaast zijn er vele vragen bijgekomen, ik zal wel een eeuwige student blijven.

's Middags de film van Kluun:"Er komt een vrouw bij de dokter." gezien.Een echte tegenvaller, prima acteurs dat wel,maar een slecht script en de regiekwaliteiten van Reinout Oerlemans blijken veel afkijkwerk uit andere films te zijn. De flim heeft mij niet kunnen overtuigen dat de grofheid en het egoisme van Kluun uit echte liefde voorkomt.

Dinsdagavond met onze zoon heerlijk Japans OSAKA-PEKING  in Valkenswaard gegeten. Ik schaam me eigenlijk dat we hier niet eerder gegeten hebben, het is werkelijk voortreffelijk en er zijn nog 3 restaurants in het pand.Het volgend jaar ze alle 3 eens uitproberen.

Woensdag en donderdag druk bezig geweest met huiswerk voor de diverse cursussen. En vanmorgen een week te laat wezen bloedprikken.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

11:38 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.