17-12-09

WITTE KERST?

De Hollanditus slaat weer toe, een witte Kerst? Een elfstedentocht? De eerste schaatstocht zal zaterdag wel lukken.Maar tegen Kerst stijgen meestal de temperaturen en de kans op een witte kerst is wel erg klein dan weer.Ik heb ook geen idee wanneer de laatste witte kerst is geweest.

dagboekske

Uit het raam kijkend valt het hier in Valkenswaard nog wel mee een enkel wit vlokje begint nu te vallen.Maar in de rest van het land schijnt het hopeloos te zijn.Mijn vrouw was op weg naar Nijmegen voor haar laatste cursusdag dit jaar en is in Den Bosch gestrand. Net belde ze op,dat ze gaat proberen weer naar huis te reizen.Het hele treinverkeer is ontregeld de trein naar Eindhoven schijnt al 60 minuten vertraging te hebben. En tegen de avond zal de chaos nog wel groter worden. Hopelijk is ze voor het donker weer thuis.

Zelf ben ik wel een beetje in de kerstsfeer, vanmorgen van zolder de oude kerstelpee's gehaald lekker op de pickup aan het afspelen.

Gelukkig zijn we dinsdag wezen vrij reizen, want als het weer zo blijft was dat geen pretje geworden.Nu zijn we in de morgen naar Naturalis in Leiden geweest naar de Darwintentoonstelling en ook de verdwaalde schedel uit Rusland kunnen bekijken.'s Middags met een heerlijk winterzonnetje een flinke stadswandeling in Amsterdam gemaakt. Een door mij zelf ontdekte winkelroute van station Amsterdam-Zuid naar Amsterdam-Centraal. Je passeert dan de Beethovenstraat,de van Baerlestraat en de PC-Hooftstraat allemaal met wat betere winkels. Het is een leuke dag geweest.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

14:41 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.