24-12-09

KERSTAVOND

Wij houden nogal van tradities,kerstavond hoort daarbij we eten boerenkool met worst, dadelijk chocolademelk met slagroom en warme kerstkrans en ook is er vanavond een Dickensfilm Oliver Twist op Belgie.

dagboekske

De kerstmis is voor ons zonder de nachtmis, het is zeker 30 jaar geleden dat wij die bezocht hebben. Het hele jaar niet in de kerk dan ook niet met kerst. Ik weet wel dat er mensen zijn die voor de kerstliedjes gaan,maar dan gaan wij toch liever naar een kerstconcert.

Een van mijn goede voornemens van dit jaar was minder tijdschriften kopen. Dat is goed gelukt de meeste abonnementen zijn opgezegd en mijn bezoekjes aan de AKO zijn sporadisch geworden.Maar het hoort wel bij onze kersttraditie, dus ik ben gisteren naar de AKO geweest, het is weer een flinke stapel geworden. Omdat de AKO uitgeroepen is tot tijdschriftenwinkel van dit jaar kreeg ik 25 procent korting en het tijdschrift Flow gratis. Op de terugweg natuurlijk even langs de bonbonwinkel van de Winter geweest (en natuurlijk een doos vol gekocht), ook dat is traditie.

Minder leuk is dat onze dochter en aanhang dit jaar niet naar Valkenswaard kunnen komen om gezondheidsredenen. Jammer maar dat halen we volgend jaar wel in.

computer10

HOUDOE! DE CONTENTE KERSTMAN!

20:01 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.