27-12-09

DERDE KERSTDAG

Als gepensioneerden hebben wij natuurlijk iedere dag een vrije dag. En toch lijkt het of wij vandaag een extra vrije dag hebben.De familie is weer naar eigen huis vertrokken en wij zijn allerlei klusjes aan het doen die blijkbaar dit jaar nog afgewerkt moeten worden. Zodat we 1 januari met een schone lei kunnen beginnen.

dagboekske

2010 zal voor ons financieel aanpassen worden, mijn vrouw gaat 1 januari met pensioen/AOW en dat betekent toch wat minder inkomen.Niet dat we ons ongerust maken. De verwachting is dat we gewoon door kunnen gaan met ons levenspatroon en een beetje door blijven sparen zal ook nog wel lukken.

Bij het ingaan van een andere levensfase wil ik in het begin altijd een kasboekje bijhouden om zicht te houden op de balans tussen inkomsten en uitgaven,na verloop van tijd stop ik daar dan wel weer mee. Als er eind van de maand maar wat over is en we tevreden zijn met ons dagelijks leven dan blijkt geld toch alleen maar een middel te zijn. En wij zijn allebei nogal aan de zuinige kant dus we kunnen redelijk tevreden leven.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

14:22 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.