18-01-10

DE MUZIKALE ZONDAG

Voor het eerst dit jaar naar het Muziekcentrum in Eindhoven, we waren maar net op tijd binnen door verkeerde informatie over de vertrektijden van de bus op zondag.

De reeks concerten die we dit seizoen geboekt hebben zijn optredens van jonge talenten die al ergens een prijs hebben verdiend. Vanmiddag was het een concert tijdens het Storioni Festival 10 niet allemaal onze muzikale smaak, maar het is goed voor je oren ook eens wat anders te horen. En we blijven het boeiend vinden jonge muzikale talenten in hun ontwikkeling te volgen. Het Storioni Trio is daar het duidelijkste voorbeeld van ieder concertseizoen bezoeken we een concert van het trio.

De nazit bij deze reeks concerten is ook altijd gezellig een wijntje en kaasbordje,bevorderen het napraten en ook dan weer merk je dat iedereen het concert op zijn eigen manier ervaart, smaken verschillen.

Image

 

Storioni Festival '10 !

'Verteld en Gezwegen'

Van 14 tot en met 24 januari 2010 vindt in vijf Brabantse steden de derde editie van het Storioni Festival plaats. Deze editie is met het thema ‘Verteld en Gezwegen’ een beeldend, verhalend en aansprekend festival dat maar liefst tien dagen duurt. Muziekcentrum Frits Philips is de centrale locatie, met daarnaast concerten in Breda, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Hoogtepunten worden ongetwijfeld de optredens van de wereldberoemde sopraan Nelly Miricioiu en de grand dame van de cello Natalia Gutman, maar ook pianist Alfred Brendel komt in zijn nieuwe gedaante als dichter even langs. Onbetwiste gastheren van het festival zijn uiteraard de mannen van het Storioni Trio.

Voor meer informatie en programmering: http://www.storionifestival.nl

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS


 

 

 

11:49 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.