19-01-10

KAPPER

Eigenlijk had ik voor de Kerst al naar de kapper moeten gaan. Het was mij te glad. Vanmorgen vroeg uit bed, op zoek naar een kapper.Mijn kapsalon heeft helaas moeten sluiten van de zomer.

dagboekske

De laatste keer ben ik naar een goed bekend staande kapper in het dorp geweest en dat viel nogal duur uit 17,50 euro en dat ben ik niet gewend. Daarnaast zeer slecht geknipt,mijn vrouw zag het al toen ik thuis kwam. En nu het wat te lang werd zat er geen enkel model meer in. Dus op naar de volgende.

Mijn vrouw had bij het boodschappen doen bij de EM-TE gezien dat mijn kapsalon weer open was onder een nieuwe naam en een opgeknapt interieur.Q-Hair de Q staat voor kwaliteit. Omdat die kapsalon aan het andere eind van het dorp ligt heeft die mijn voorkeur, want dan heb ik meteen mijn dagelijkse wandeling gedaan.

Bij binnenkomst zag ik het meteen, een nieuwe look maar wel mijn " OUDE" (in leeftijd zeer"JONGE") kapster.En er waren ook al wat klanten op het vroege uur, gelukkig hoef ik geen afspraak te maken.Meteen maar drastisch de schaar er in laten zetten en de tondeuze deed de rest tot 12 milimeter.Lekker fris bolletje dus. Mij vrouw schrok even van de verjongde man die achterom binnen kwam en zag meteen dat het vakwerk is.

En de prijs 8.50 euro,65+ prijs! Ik ben blij dat ik voor knippen weer een vast stekkie heb,de volgende keer zal ik welop tijd gaan.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

14:18 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.