29-01-10

EEN RUSTIG WEEKJE

De week is omgevlogen, ook januari is bijna voorbij. Door het slechte weernogal veel binnen gezeten, ik ga alleen voor het allernoodzakelijkste de deur uit.

dagboekske

Eindelijk is het gelukt om me aan te melden voor een

HOVO

HOVO-cursus = Hoger Onderwijs Voor Ouderen.Deze keer ga ik naar Leiden de locatie is vlak bij het station en als ik 10 minuten doorloop ben ik bij mijn dochter.

Mijn vrouw en ik hebben genoten van de finaleweek op de VRT van de slimste mens ter wereld onze favoriet Bent heeft wel niet gewonnen,maar het bleef spannend tot de laatste seconde, volgend jaar kijken we weer.

Linda De Win kroont zich tot tweede vrouw ooit die zich een jaar lang De slimste mens ter wereld mag noemen. Met elf deelnames en vijf gewonnen afleveringen was Linda de topfavoriete. Bent Van Looy stond de hele aflevering op kop, maar kwam in de problemen met een filmfragment. En toen Peter een steekje liet vallen in het finalespel, greep Linda haar kans. Ze volgt de tactiek van Peter en laat zich zakken. Een vraag over Paul Newman en slasaus doet de rest. Linda De Win is na Annelies Rutten de tweede vrouw ooit die zich een jaar lang De slimste mens ter wereld mag noemen.

 

En tot onze stomme vebazing stond de tuinman op stoep om de laatste plantjes in onze vernieuwde tuin te planten. Het leek wel een gebed zonder eind te worden, de hele klus heeft nu bijna een jaar geduurd.We gaan nu de rekening betalen en dit hoofdstuk afsluiten.
content

HOUDOE! DECONTENTE MENS

11:22 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.