02-02-10

WEER NIKS OP TV !!!!!!

Het is weer hopeloos met het aanbod op de publieke zenders zowel in België als in Nederland.Naar commerciele zenders kijken we eigenlijk nooit meer of er moet wel iets heel aparts komen. In de TV-gids kijk ikniet meer naar het aanbod.

Afgelopen zaterdag heeft mijn vrouw de laatste DVD uit de serie The Bourne met Matt Damon meegebracht. Gisteravond zijn we met deel 1 begonnen.Spannend en toch lachen, vanavond deel 2 en morgen deel 3.

bourneidentity_full

The Bourne Ultimatum

is een Amerikaanse actiefilm, die in 2007 in première ging. De film is de derde in de Bourne-trilogie. De trilogie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Ludlum, hoewel het plot van de laatste twee films weinig gelijkenissen vertoont met het boek. De hoofdrol is weggelegd voor Matt Damon als Jason Bourne. Net als deel twee, The Bourne Supremacy, is de film door Paul Greengrass geregisseerd, met het script van Tony Gilroy. Universal Pictures bracht de film in de Verenigde Staten uit op 3 augustus 2007. België was op 12 september aan de beurt, Nederland een dag later.

Jon Powell componeerde opnieuw de muziek voor dit deel. Het album van de soundtrack werd uitgebracht op 31 juli 2007 en bevat tevens een nieuwe versie van het nummer Extreme Ways van Moby. De film won drie Oscars, die voor beste geluidsmontage, geluidsmixage en montage.

The Bourne Ultimatum is het derde deel uit de Bourne-trilogie, na The Bourne Identity en The Bourne Supremacy. De film gaat verder na de autoachtervolging in het tweede deel, waarna Bourne verder op zoek gaat naar zijn echte identiteit en hij medewerking zal krijgen van onverwachte hoek.

Op 22 februari 2008 werd bevestigd dat er een 4e deel komt. De film was zelfs al in (pre-) productie. En Damon zal weer de rol van Jason Bourne vertolken en Paul Greengrass zal weer de regie op zich nemen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Bourne_Ultimatum

http://www.film1.nl/search/index.php?search=The+Bourne

genieter

HOUDOE! DECONTENTE MENS!

11:35 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.