03-02-10

EEN AANRADER VOOR LEKKER ETEN

HEEL LEKKER GEGETEN

Vanwege het weer al een paar keer uitgesteld en het afstellen van de diverse agenda's, was ook niet gemakkelijk.

Maar vrijdagavond was het gelukt, in Parijse sfeer, lekker eten, goede wijnen,maar vooral bij kletsen, lachen, gewoon genieten.Het zoveelste geslaagde familiediner.

dyn001_original_137_200_gif_2578831_f1bc81d2dd796e725296852641770355

Welkom bij FLO Eindhoven

Te midden van vele beroemde Franse brasseries behoort Brasserie FLO tot de top. Voor deze exquise Franse cuisine hoeft u nu niet langer naar Frankrijk want een stukje Frankrijk is naar Eindhoven gekomen.


Voor zowel lunch als diner kunt u bij FLO Eindhoven genieten van de ambachtelijke Franse keuken in een luxe maar informele sfeer.


Het uniek ingerichte decor met prachtig Fruits de Mer buffet, de levendige bediening en de gezelligheid van een open keuken zorgen voor een onvergetelijke restaurantervaring. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant voor een heerlijk ontspannen Franse avond of culinaire (zaken)lunch!  
 

Brasserie FLO vindt zijn oorsprong in Parijs. De brasseries van FLO zijn al jaren de plek voor liefhebbers van de pure Frans keuken. Frankrijk telt inmiddels 17 Brasseries FLO waaronder de beroemde Bofinger, Julien en La Coupole in Parijs. Daarnaast zijn de brasserien van FLO ondermeer te vinden in Barcelona, Reims, Lissabon, Amsterdam en Maastricht.

 

10:11 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.