24-03-10

EINDELIJK WEER TOEGANG TOT MIJN BLOG

De laatste dagen geprobeerd deze blog te bewerken, het lukte niet skynet heeft weer eens kuren. Het begint wel steeds langer te duren. Eigenlijk zou ik deze weblog moeten stoppen, maar er zit zoveel werk in en het blijft voor mij natuurlijk wel een erg speciale blog.

I.C.D.

Tot zondag heb ik nog steeds meer in bed gelegen dan daar buiten, de ziekte begint langzaam te verdwijnen.Maandag toch maar naar Leiden gegaan voor het college,want twee keer missen zou mij toch op een hele achterstand brengen en het onderwerp is best pittig en vereist ook meer uren huiswerk dan ik verwacht en dat is er de afgelopen 14 dagen ook bij ingeschoten.

Vanmorgen een weekje te laat, bloed laten prikken, verpleegkundige zag wel dat ik nog niet 100%  fit ben.Hopelijk komt de beloofde lente nu eindelijk want de weermannen en vrouwen beloven veel maar het valt toch anders uit. Soms denk ik wel eens dat die computervoorspellingen achterwege moeten blijven. En dat men weer op de ouderwetse manier het weer moet gaan voorspellen.

de grijze

HOUDOE ! DE CONTENTE MENS !

11:28 Gepost door DE CONTENTE MENS in I.C.D.-dossier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.