25-03-10

VOEL ME WEER NIET ECHT LEKKER

Vanmorgen wilde ik eigenlijk liever in bed blijven, het leek of de griep weer terug was.Maar ja,de zon en de mooiste dag van de week, toch maar opgestaan.

dagboekske

Vanmiddag dan ook de tuinmeubels buiten gezet, de achtertuin wat bijgewerkt, plantjes verplaatst e.d.Na een half uurtje moet ik dan echt gaan rusten.Er is nog weinig of geen zon bij ons achter. De temperatuur was prima, zodat ik een paar uurtjes heb kunnen genieten van Harry Mulisch en een grote sigaar.

Omdat mijn vrouw vandaag op reep is, lekker even gezondigd met Oma's-frieten en kalfskroketten. Ik voel me al een stuk beter.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

19:45 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-03-10

EINDELIJK WEER TOEGANG TOT MIJN BLOG

De laatste dagen geprobeerd deze blog te bewerken, het lukte niet skynet heeft weer eens kuren. Het begint wel steeds langer te duren. Eigenlijk zou ik deze weblog moeten stoppen, maar er zit zoveel werk in en het blijft voor mij natuurlijk wel een erg speciale blog.

I.C.D.

Tot zondag heb ik nog steeds meer in bed gelegen dan daar buiten, de ziekte begint langzaam te verdwijnen.Maandag toch maar naar Leiden gegaan voor het college,want twee keer missen zou mij toch op een hele achterstand brengen en het onderwerp is best pittig en vereist ook meer uren huiswerk dan ik verwacht en dat is er de afgelopen 14 dagen ook bij ingeschoten.

Vanmorgen een weekje te laat, bloed laten prikken, verpleegkundige zag wel dat ik nog niet 100%  fit ben.Hopelijk komt de beloofde lente nu eindelijk want de weermannen en vrouwen beloven veel maar het valt toch anders uit. Soms denk ik wel eens dat die computervoorspellingen achterwege moeten blijven. En dat men weer op de ouderwetse manier het weer moet gaan voorspellen.

de grijze

HOUDOE ! DE CONTENTE MENS !

11:28 Gepost door DE CONTENTE MENS in I.C.D.-dossier | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-10

MET DE DAG SLECHTER

Het wordt er niet beter op. Hoesten, hoesten en nog eens hoesten en een neus die op een lekkende kraan begint te lijken. En moe dat is het ergste, een uurtje slapen af en toe lukt nog wel. Maar 24 uur lijken zo toch wel erg lang.

man_ziek

Vreemd eigenlijk want de laatste jaren hielp de griepprik goed.Twee keer per jaar moet ik eraan geloven.In het najaar en zoals nu in het voorjaar.Door de griepprik leek het de laatste jaren op een lichte verkoudheid en de last was daardoor beperkt en kon ik goed vooruit.

Maar juist nu terwijl ik drie griepprikken heb gehad is het goed fout.Er rest niets anders dan uitzieken maar dat duurt ook steeds langer.

Dr Aart

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

10:49 Gepost door DE CONTENTE MENS in I.C.D.-dossier | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-03-10

ALLEEN THUIS

Vandaag is het vrij reizen vanwege de boekenweek, met het boekenweekgeschenk de hele dag met de trein het hele land door.Vrijdag nog wel op mijn verjaardag ben ik ziek geworden, zodat ik het uitje deze keer niet kan meemaken.

dagboekske

Mijn vrouw en mijn dochter zijn nu samen op pad. Ze ontmoeten elkaar in Den Bosch waar in de veemarkthallen een grote boekverkoop aan de gang is. Daarna gaan ze shoppen in Amsterdam.Ik zie wel wanneer mijn vrouw thuis komt.Het is weereens een pyamadag.

Hopelijk gaat het hoesten en niezen wat verminderen vandaag, want morgen moet ik naar Leiden voor het college.

content

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

10:31 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-10

WACHTEN OP DE LENTE

Dagelijks kijk ik naar allerlei weerberichten of het eindelijk lente wil worden. Maar het gaat traag, voor mij veel te traag. Het lijkt erop dat morgen op mijn verjaardag de omslag er zal zijn.Als de weergoden tenminste willen meewerken.

dagboekske

Dinsdag wilde we naar de 50+bios maar mijn vrouw voelde zich niet goed, dus die moest het bed in, gelukkig is het weer over.

Maandag ben ik na de cursus in Leiden naar Den Haag gegaan naar mijn stamcafé daar De Waag in de Chinese Wijk. Het was al een half jaar geleden dat ik daar was.Het is een gezellig en lang borreluur geworden.Van het clubje van ambtenaren kreeg ik gisteren nog een verrassing het boekje van Harry Mulisch dat hoort bij de compositie van de hemel met handtekening en nog wel de eerste uitgave.

content

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

11:02 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-03-10

DEZE WEBLOG

Als u regelmatig deze weblog bezoekt, merkt u dat er weinig bij geschreven wordt.
Daar komt verandering in ik heb de keuze gemaakt.
Tussen stoppen of dagelijks bijwerken.
Na al mijn blogs bekeken te hebben, ben ik er met enkele gestopt en er blijven alleen deze nog over:

AART-WEBLOGS

Het was overigens een vermoeiend weekje voor mij en het is nu wel duidelijk na een druk dagje moet ik een dag rusten.

dagboekske

Maandag naar de cursus Denken over Religie in Leiden geweest ik word met de week wijzer. Het weer werkt niet echt mee zodat het voorlopig geen terrasjes pikken is, maar ik heb een goed alternatief gevonden met een café op een boot achter het glas met het winterzonnetje was het goed uit te houden.
Nog een hapje gegeten bij de Thai to go(rustig aan een tafeltje)
DIT IS EEN HEEL LEKKER EETTENTJE OP DE WEG NAAR HET STATION.

Woensdag was het verkiezingen als ex-raadslid weer mijn burgerplicht vervuld in een stembureau.
Nu er weer met het potlood gestemd moet worden, zijn het toch wel lange dagen. Om half zes uit bed en het was al tegen een uur de volgende dag dat ik thuis was.
Toch vind ik het leuk om te doen en het begint toch weer te kriebelen bij het politieke dier, ik ga het toch weer meer aktief volgen ik mis de sociale contacten.

Vrijdag bloed laten prikken, het is weer helemaal verkeerd,dus over 14 dagen moet ik al weer.Het zal wel zo moeten.

content

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

10:35 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |