08-04-10

Een prachtige lentedag

Het was weer tijd voor een dagje vrij reizen met de NS. Gisteren was ook de eerste dag van de lentedagen van PLUS-magazine. Dus de reis ging naar Ede, het is goed dat we gisteren zijn gegaan. Want het was voortreffelijk lenteweer. En dat heb je wel nodig aan een bezoek aan een landgoed in Ede waar een boerenmarkt plaats vond.

dagboekske

We waren er op tijd, na een paar uurtjes slenteren en kijken hadden wij het wel gezien en in verband met mijn conditie is het dan ook rust tijd. Terug naar het station waar we een paar broodjes hebben gegeten.

De middag in Amersfoort door gebracht, na een uurtje winkels kijken had ik het wel gezien, op de markt op ons favoriete terrasje gaan zitten, mijn vrouw was nog een uurtje door gegaan met winkelen.Tegen borreltijd was ze weer terug, wat duveltjes en biiterballen op weg naar huis nog even een frietje goulasch genuutiigd.

En vanmorgen de tassen leeggemaakt want wij zijn nogal verzamelaars van informatie, dus voldoende leesvoer voor de komende dagen. Alles bij elkaar een heel gezellige dag gehad. Dadelijk de volgende dag maar eens plannen.

genieter

HOUDOE! DE CONTENTE MENS! 

13:18 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bloggersbijeenkomst!! Interesse om eens wat kollega-bloggers te ontmoeten ? Klik en kijk op onze blog en vertel het vooral ook voort !!

Gepost door: BBB-team | 08-04-10

De commentaren zijn gesloten.