13-04-10

HET IS TE DOEN

We zijn nu enkele dagen bezig met het Dr Frank dieet en het is redelijk te doen, vooral door onze eigen aanpassigen. Ontbijt en lunch blijven zoals we al jaren doen en ook in de toekomst blijven doen. Uit eindelijk moeten we toch naar het VAMEA-dieet Van Alles Minder En Altijd (levenslang dus!)

Zelf ben ik donderdag j.l gestart op  vamea
106.00 kg, gistermorgen was dat 103,90 kg, dat geeft de burger moed. Wel was gisteren een moeilijke dag ik moest naar Leiden voor het laatste college dit HOVO-seizoen.Omdat ik altijd de lunch meeneem voor in de trein leverde dat geen problemen op.

Het avondeten simpel gehoeden, bij de visboer een broodje haring en een portie kibbeling.Het probleem kwam bij het borreluur, de kastelein trakteerde op kiphapjes in allerlei variaties, omdat ik er voorlopig niet meer kom, gezellig mee gedaan.

Dr Frank

Ik weeg me niet iedere dag, normaal zelfs maar een keer per week. Nu ik het dieet volg doe ik het drie keer per week,morgen dus, zit er ook mooi een dag tussen om de eventuele schade te herstellen,maar De Duveltjes zullen wel erger zijn dan de kiphapjes.

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

11:41 Gepost door DE CONTENTE MENS in VAMEA=Van Alles Minder En Altijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.