15-05-10

VOORJAARSDIPJE

De laatste dagen weer eens, niet echt "Happy".Geen conditie, veel behoefte aan slapen.Ik moest overdag gewoon gaan slapen, anders viel ik ter plekke neer.

Ook om te eten en drinken zit ik niet te wachten, ik eet en drink omdat het moet, genieten lijkt een woord dat ik niet ken.

dagboekske

Vandaag gaat het gelukkig allemaal weer beter. Op tijd en uitgeslapen opgestaan. Heerlijk gegeten, en zelfs een flinke wandeling gemaakt waarbij het zonnetje zich af en toe liet zien.Op een bankje met een sigaartje even uitrusten tijdens de wandeling heeft mij goed gedaan.

Morgenmiddag gaan we naar het laatste concert van dit seizoen. Met mijn vrouw al afgesproken op tijd te gaan, kunnen we in Eindhoven eerst een leuke wandeling maken en als er geen bankjes zijn is er altijd wel een terrasje in de buurt.

content

HOUDOE! DE CONTENTE MENS!

20:03 Gepost door DE CONTENTE MENS in MIJN DAGBOEKSKE | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Iedereen heeft weleens zo'n dag. Je bent slecht gehumeurd en je krijgt het ook te horen van je familie, vrienden en collega's. Dan krijg je de vraag: "Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt?" Na een tijdje voel je je beter en ben je weer beter te genieten. Zorg ervoor dat je niet al te lang in een rotstemming bent. Geniet van elke dag!

Gepost door: Romeo | 14-03-12

De commentaren zijn gesloten.